dari meja ceo2

تشرين2

11:00 am - 12:00 am

Postmortem Peperiksaan Suku Tahun 2018 Tingkatan 5 MTNP

Alhamdulillah, telah berlangsung Postmortem Peperiksaan Suku Tahun 2018 Tingkatan 5 MTNP bertempat di Dewan Auditorium MTNP yang dihadiri oleh pihak Pengurusan, guru-guru dan ibu bapa pelajar tingkatan 5 MTNP. Program bermula dengan slot ceramah motivasi oleh Tuan Haji Mohamed Anuar bin Haji Yusof, diikuti dengan pembentangan keputusan peperiksaan oleh Tuan Haji Mohd Saleh bin Ramli, Penolong Pengurus Tahfiz Profesional dan seterusnya penyampaian hadiah kepada pelajar terpilih. Program diakhiri dengan sesi pelaporan besama guru dan ibu bapa di Perpustakaan MTNP.

#spm2018 #mtnp #tahfizpahang #memartabatkanAlquran

terkiniSemakan Simulasi Pengambilan Tingkatan 1 Kemasukkan Tahun 2021

Untuk makluman, pengambilan pelajar bagi kemasukkan Tingkatan 1 Tahun 2021 telah ditutup. Semakan kelayakan simulasi boleh dibuat disini . Semakan akan dibuka pada 25.11.2020. Makluman semakan akan dimaklumkan melalui portal MTNP atau Facebook. Sila cetak surat untuk tindakan dan makluman permohonan.

turath.jpg
iStaff eAduan eTurath