Lawatan Daripada Imtiaz Terengganu

Telah berlangsung lawatan berinfomasi daripada Bahagian Pengurusan IMTIAZ dan Sekolah Menengah IMTIAZ ke MTNP.

Lawatan yang disertai oleh 25 orang pegawai yang diketuai oleh Pengarah Yayasan Terengganu, Tuan Haji Hishamuddin Bin Hashim, Ketua Penolong Pengarah Pengurusan IMTIAZ, Tuan Haji Mazlan Bin Che Wil, Pegawai-pegawai Bahagian Pengurusan IMTIAZ, Pengetua-pengetua Bahagian, Barisan Penolong Kanan Ulul Albab Sekolah Menengah IMTIAZ Yayasan Terengganu dan Penolong-penolong Kanan Maahad Tahfiz Al-Quran Terengganu.

Turut hadir bersama meraikan rombongan daripada IMTIAZ iaitu Pengurus Besar Yayasan Pahang, Dato' Hj. Mahmud Bin Mohd Nawawi

Semoga lawatan ini mengeratkan lagi hubungan antara Bahagian Pengurusan IMTIAZ dan MTNP.

#mtnp #tahfizpahang #memartabatkanAlquran