dari meja ceo2

Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Negeri Pahang

Sabtu, 9 November 2019, Bersamaan 12 Rabiulawal 1441 Hijrah, telah berlangsung Majlis Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Negeri Pahang tahun 1441H / 2019M bertempat di Dewan Tertutup Kompleks Sukan Pahang (SUKPA), Bandar Indera Mahkota, Kuantan.

Sambutan kali ini, MTNP telah menyertai Pertandingan Perarakan Sepanduk bagi kategori IPTA, IPTS dan Sekolah, dan alhamdulillah MTNP telah memenangi Naib Johan manakala Universiti Tenaga Nasional (Uniten) dinobatkan sebagai Juara perarakan diikuti Pergerakan Puteri Islam Sekolah Menegah Agama Al Ihsan mendapat tempat ke-3.

Berita selanjutnya ; https://rb.gy/lwsik6

#sambutanMaulidurRasul#1441H#2019M
#kuantan#pahang#darulmakmur
#yayasanpahang#jaip
#mtnp#tahfizpahang#memartabatkanAlquran

SepandukMtnp2019

terkiniSemakan Simulasi Pengambilan Tingkatan 1 Kemasukkan Tahun 2021

Untuk makluman, pengambilan pelajar bagi kemasukkan Tingkatan 1 Tahun 2021 telah ditutup. Semakan kelayakan simulasi boleh dibuat disini . Semakan akan dibuka pada 25.11.2020. Makluman semakan akan dimaklumkan melalui portal MTNP atau Facebook. Sila cetak surat untuk tindakan dan makluman permohonan.

aduan

oo