dari meja ceo2

Bengkel Teknik Mudah Menghafaz Al-Quran di MaSjid Wilayah

Alhamdulillah, 16 Nov 2019, telah berlangsung dengan jayanya Bengkel Teknik Mudah Menghafaz Al-Quran bertempat di MaSjid Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.

Sambutan yang cukup membanggakan bagi kami dimana buat pertama kalinya program dianjurkan diluar Negeri Pahang ini dapat mengumpul lebih dari 100 penyertaan.

Program yang bermula jam 9 pagi hingga jam 5 petang itu diisi dengan tazkirah oleh PU Faris serta diselitkan dengan permainan ringkas membuatkan peserta tidak bosan dari awal hingga selesai program.

Semoga program ini dapat menjadi program tahunan di Masjid Wilayah Persekutuan ini dan secara tidak langsung memberi pendedahan awal kepada anak-anak untuk menghafaz Al-Quran.

Berita selanjutnya ; https://rb.gy/wbwufn

#bengkelhafazan
#teknikmudahmenghafaz#alQuran
#masjidwilayahpersekutuan#kualalumpur
#yayasanpahang#kuantan#pahang
#mtnp#tahfizpahang#memartabatkanAlquran

masjidWilayahMtnp2019

terkiniSemakan Simulasi Pengambilan Tingkatan 1 Kemasukkan Tahun 2021

Untuk makluman, pengambilan pelajar bagi kemasukkan Tingkatan 1 Tahun 2021 telah ditutup. Semakan kelayakan simulasi boleh dibuat disini . Semakan akan dibuka pada 25.11.2020. Makluman semakan akan dimaklumkan melalui portal MTNP atau Facebook. Sila cetak surat untuk tindakan dan makluman permohonan.

aduan

oo