dari meja ceo2

 

Kalendar Aktiviti

No events found

Sirih Pulang ke Gagang

Alhamdulillah, 27 Julai 2020 (Isnin) bertempat di Kompleks Yayasan Pahang Tanjung Lumpur, telah berlangsung majlis ringkas pertemuan YH Dato Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Pahang bersama alumni MTNP SPM 2014 yang diiringi oleh YH Dato Ketua Pegawai Eksekutif MTNP dan wakil pengurusan MTNP.
Maklumat ringkas Alumni terlibat; dari kiri,
Muhammad Adam Faliq bin Abdul Ghani, telah menamatkan pengajian di University College London dalam bidang Politics Philosophy and Economics dan kini berkhidmat sebagai Penganalisa Pelaburan di Bank Negara Malaysia.
Azhan Aminy bin Ahmad Baqir, sekarang berada di tahun akhir di Gunma University, Japan dalam bidang Mechanical Science and Technology
Nur Ain Hannani Binti Hamid, telah menamatkan ijazah sarjana muda di USIM dalam bidang Food Biotechnology dan akan menyambung pengajian peringkat Ijazah sarjana ke Prefectural University of Hiroshima, Japan.
Nur Atiqah Zulkifli pula baru sahaja menamatkan ijazah sarjana muda di University of Wisconsin-Madison, United States dalam bidang Economics.
"Sirih Pulang ke Gagang"
Semoga menjadi bakal pencorak masa depan negara yang lebih gemilang berteraskan Al-Quran sebagai panduan dalam paksi kehidupan.
Aamiin.
 
Berita selanjutnya ; https://rb.gy/eid74x

Pengumuman

Pelaksanaan Sistem eAduan

Penggunaan sistem eaduan akan dilaksanakan untuk sebarang aduan/cadangan kepada pengguna samaada kakitangan,pelajar dan ibubapa. Sebarang aduan/cadangan hendaklah dikemukakan menggunakan sistem eaduan yang boleh diakses di laman utama atau klik disini

 

Pembayaran Yuran Secara Online

Sesi tahun ini, pihak MTNP telah menyediakan perkhidmatan pembayaran yuran secara online melaui perkhidmatan  FPX. Sehubungan dengan itu, ibu bapa boleh melayari portal utama MTNP untuk membuat sebarang transaksi pembayaran yuran. Manual penggunaan boleh di akses disini

 

terkiniSemakan Simulasi Pengambilan Tingkatan 1 Kemasukkan Tahun 2021

Untuk makluman, pengambilan pelajar bagi kemasukkan Tingkatan 1 Tahun 2021 telah ditutup. Semakan kelayakan simulasi boleh dibuat disini . Semakan akan dibuka pada 25.11.2020. Makluman semakan akan dimaklumkan melalui portal MTNP atau Facebook. Sila cetak surat untuk tindakan dan makluman permohonan.

 

 

 

BULETIN MTNP

PAUTAN PANTAS

 

staf

aduan

 oo
iStaff eAduan Office365
mtnptur ttnp  

sri
Turath TTNP SRTNP 

 

APLIKASI TAHFIZ

 

teachr       images       parents        
iMualem        iStudent       iParent        
                         
pay1        tapp                
Pembayaran Yuran       iWarden                
                         

 

APLIKASI DIPLOMA

 

stf       std       prent        
iTilmidh       iStudent       iParent        
                         
online payment                        
Pembayaran Yuran                        

Waktu Solat

Maklumat Pengunjung

5.png0.png5.png0.png8.png0.png
Today0
Yesterday0
This week0
This month0
Total505080

الأربعاء، 03 آذار/مارس 2021 00:28

Temui Kami Di Sosial Media

fb2    youtube2    1417085629 Instagram-128    rss2

Galeri Gambar

Hiperangkai

jata   yp   kptm   Logo JAKIM

TOP